The Next Web 2010: exclusief interview met Jacob Aqraou(eBay) + SLIDESHARE

Tijdens The Next Web 2010 hadde wij een exclusief interview met Jacob Aqraou van eBay.

Jacob Aqraou(CEO eBay Classifieds Group) was een spreker die ultiem de combinatie social, social mobile, m-commerce en conversiegerichte mobiele apps wist te combineren.
Jacob legt op video en in zijn presentatie uit dat de mobiele eBay-applicatie het aankopen en verkopen van handel en tweedehands producten wereldwijd een grote boost geeft. Social en vooral social mobile gericht op het snel handeldrijven via de mobiel is dan ook een groeimarkt voor eBay Classifieds. Voor de Nederlands markt een interessante ontwikkeling gezien het feit dat Nederland een flinke penetratie online handelende, sociaal begaafde mobiele internetters kent én eBay aan het roer staat bij het nog steeds populaire Marktplaats.nl.

Een video-interview met de sympathieke en scherpe Amerikaanse Deen Jacob Aqraou inclusief de presentatie die hij tijdens de Next Web heeft gehouden. . (converted to Slideshare).