INTERVIEW Anieke Lamers “Als je vrienden of familie op verre afstand wonen is het soms lastig een goede band met elkaar op te bouwen en te onderhouden.”

Anieke Lamers #TNW22

 

Anieke Lamers was ooit venture capital coach, maar doet het nu met het concept Peekaboo. Het is een app – en wellicht ethisch alternatief voor te jonge TikTokkers – die jonge kids verbindt aan familie om zo contact houden op een veilige manier. De app draagt bij aan de hybride ontwikkeling van de jonge, digitale kids. Het moet een daadwerkelijke, duurzame binding brengen, anders dan de massa aan boeiende, maar vluchtige content, die de bekende jonge socials met elkaar delen. Lamers zegt:

 

“Als je vrienden of familie op verre afstand wonen is het soms lastig een goede band met elkaar op te bouwen en te onderhouden.”

 

MTV Comedy Central VIRAL: ComedyCentral lanceert Roast (met Donald Trump) + interview comedian Wilko Terwijn

 

Het ‘Roasten’ of roosteren van een icoon is een Amerikaanse traditie die al heel lang terug gaat. In Nederland wil de ‘best man’ dit weleens doen tijdens de speech op een bruiloft.

MTV’s Comedy Central zendt de Roast Trump uit in Nederland.  In een Roast wordt een bekende persoon ‘tot op het bot’ afgemaakt door (stand-up) comedians. Tijdens de persview van MTV’s Comedy Central in de Rembrandttoren in Amsterdam hadden wij een exclusief interview met de host van die dag als ook comedian Wilko Terwijn. Terwijn is bekend van AVRO’s Gehaktdag en zijn eigen theatershows.

 

AtMost.TV? We fully produce event-videos, viral videos, video-interviews, informational videos and (social video) teasers.

atmosttvAtMost.TV (part of the AtMost company) is specialized in the video-hosting, producing and directing of social and web videos. We fully produce event-videos, viral videos, video-interviews, informational videos and (social video) teasers. We also produce (live) streaming video-productions:

– different educated professional video-hosts

– interviews and voice-overs in Dutch, German and English

– design of video infographics and text layer graphics

– producing videos for event, business, product, campaign

– hands on production, small crew for cost-efficient productions

Do you want a teasing video for your event, productlaunch, presentation? An video-interview? Streaming webTV?

Ook een event, viral of buzzing video? Een interview? WebTV?

Please mail us, mail ons op info@atmost.tv