Social Media Club:’Wat is nu precies de definitie van Social Media?’

In december 2009 werd de eerste Nederlande versie van het Amerikaanse Social Media Club (SMC) gelanceerd bij gastheer Cisco in Amsterdam. Initiatiefnemer van deze Nederlandse adaptie was blogger en auteur Erno Hannink. Erno is onder andere bekend van zijn blog Enthousiasmeren. Naast een ‘wat kun je met social media als commercieel bedrijf’-presentatie door Cisco zelf, deed ondernemer en ‘Twitterguru’ @Puur een bevlogen verhaal (zie https://www.atmost.tv/2009/12/27/twitterguru-en-ondernemer-puur-over-de-inzet-en-betekenis-social-media/). Gezien de verschillende perspectieven over wat sociale media nu écht is en wat je er bedrijfsmatig écht mee kunt, besloten wij de aanwezigen te vragen naar hun definitief van Social Media. Op video geven ING,FD, PayPal, Whizpr  en kenners als Remco Janssen, Erno Hannink, @Puur en Ward van Beek hun ongezouten definitie.