(VIDEO) ‘n Grieks-Engelse mix van usability, design en conceptmarketing van Philips

Tijdens de Nationale Marketingdag 2009(NMD 09)in Nieuwegein spreken we met AtMost.TV Jack Mama. Jack Mama? Een Grieks-Engelse mix van usabilitydesign, interaction design en conceptmarketing. Een bescheiden doch markante marktgerichte ontwerper waarmee je heel lang kan praten over de klantgerichte aanpak van Philips daar waar het gaat om de innovatie, ontwikkeling en het doortesten van nieuwe Philips-producten. Topspreker mama kreeg veel bijval voor zijn optreden tijdens de NMD 09. Voor de duidelijkheid is Jack Mama de ‘design papa’ ook wel genaamd: Head of Design bij Philips Eindhoven. Anna ondervraagt de Britse ontwerppapa.

jackmama_annetje0008.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.